dinsdag 4 juni 2013

Goedkope kwastenreiniger: HEMA's Cosmetic Brush Cleanser

Het reinigen van je gezicht is heel belangrijk, maar ook het reinigen van je kwasten mag niet over het hoofd gezien worden. De prijs van HEMA's Cosmetic Brush Cleanser is €4,50 en daarmee een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld de kwastenreiniger van MAC.





Overall zijn de beautybloggers redelijk tevreden over de reiniger. Sommigen vinden hem erg fijn (zoals Beautyverse), sommigen niet (BeautyReviews.be) en sommigen zitten ertussenin (LotteLovesBeauty, VeraCamilla). De reiniger maakt je kwasten redelijk schoon, maar niet volledig. Het product werkt fijn als je tussen even snel je kwast wilt reinigen, maar als echte brush cleanser is het geen hit.


Pluspunten:

  • De kwasten drogen na het reinigen snel (+/- 30 min.)
  • De kwastenreiniger is simpel in gebruik


Minpunten:

  • De opening van de fles is een groot gat en er komt dus veel cleanser in één keer uit


Mixed feelings:

  • De geur; de één vindt de zoete geur heerlijk, de ander ruikt liever niets
  • Ook over de werking van de Brush Cleanser zijn gemixte gevoelens. Sommige bloggers zijn zeer te spreken over de reiniging, volgens anderen kan het beter.
  • De mate van schrobben; sommigen moeten hard schrobben wil de kwast schoon zijn, sommigen hoeven niet heel veel te boenen.


Zoals je ziet, zijn de meningen over het product erg verdeeld. Specifieke meningen lezen? Lees de reviews over de Cosmetic Brush Cleanser van HEMA op: VeraCamilla, BeautyReviews.be, LotteLovesBeauty, Miss MEliseJoanneBeautyverse & Beautyvitamine

Wat vind jij van HEMA's Cosmetic Brush Cleanser? Laat je horen op Twitter en misschien vermelden wij jouw blog ook in deze review!